نکات انتخاب دوربین مداربسته برای کارگاه ساختمانی
نصب دوربین مداربسته در کارگاه ساختمانی می تواند امنیت بی نظیری در مقابل جرم، سرقت و خرابکاری ایجاد کرده و امنیت کارگران را بالا ببرد. دوربین مدار بسته در این مکان ها نه تنها باعث صرفه جویی در هزینه های کمپانی می شوند بلکه موفقیت یک پروژه را هم تضمین می کند. استفاده از دوربین مداربسته مدرن به لطف نوآوری ها و تکنولوژی های جدید، بسیار مقرون به صرفه است.
کارگاه های ساختمانی معمولا دارای تجهیزات، ماشین آلات و مصالح گران قیمتی هستند که نیاز به مراقبت شبانه روزی دارند. علاوه بر این، برای هر پروژه ساختمانی مهم است که کارگران وظایف خود را انجام داده و امنیت لازم را داشته باشند.
اغلب میلیون ها و شاید چندین میلیارد تومان در یک پروژه ساخت و ساز سرمایه گذاری شده باشد بنابراین نتیجه موفقیت آمیز آن بسیار مهم است. در ادامه در مورد دوربین های مداربسته مدرن و مزایایی که برای کارگاه های ساختمانی به همراه دارند خواهیم پرداخت.
دوربین های مداربسته کارگاه ساختمانی چیست؟
دوربین های امنیتی کارگاه های ساختمانی برای نظارت بر کارگاه های فعال و ضبط فعالیت های روزانه نصب و مورد استفاده قرار می گیرند. این دوربین ها می توانند ویدیوهایی با رزولوشن بالا را به یک مرکز کنترل امنیتی داخل یا خارج کارگاه مخابره کنند. به همین دلیل نصب این دوربین ها یک سرمایه گذاری فوق العاده جهت تضمین انجام مداوم عملیات روزانه در کارگاه است.
دوربین مداربسته تحت شبکه برخلاف نوع آنالوگ، به راحتی نصب، نگهداری و استفاده می شود. وجود این دوربین ها اثبات کرده است که نه تنها می توانند مجرمان و خرابکاری را از محل ساخت و ساز دور نگه دارند بلکه می توانند باعث شوند کارگرها بهتر کار کنند چون می دانند در حین انجام وظایف روزانه، نظارت(دوربین مداربسته کارخانه) می شوند.
اغلب میلیون ها و شاید چندین میلیارد تومان در یک پروژه ساخت و ساز سرمایه گذاری شده باشد بنابراین نتیجه موفقیت آمیز آن بسیار مهم است که تنها با نصب یک دوربین مداربسته این مسئله امکان پذیر می شود .
نصب دوربین مداربسته در کارگاه ساختمانی
در دهه های گذشته، دوربین های مداربسته آنالوگ به سختی نصب می شد چون آنها به یک مدار نیاز داشتند. افزودن دوربین های جدید به سیستم هم چالش برانگیز بود و نیاز به سیم کشی جدید برای هر دوربین داشت. دوربین های آنالوگ در سال های گذشته محدودیت کیفیت در تصاویر تولیدی خود هم داشتند.
دوربین های مداربسته جدید برای کارگاه های ساختمانی می توانند موضوعات امنیتی مختلفی که ممکن است در مکان وجود داشته باشد را پوشش دهند. معمولا ارزیابی امنیتی کارگاه باید پیش از نصب دوربین انجام شود تا بتوان نقاط آسیب پذیر را شناسایی کرد. پس از تعیین نقاط نصب دوربین ها و نوع دوربین مورد نیاز، می توان به راحتی آنها را نصب کرد.
دوربین های امنیتی با توجه به طیف گسترده ای از کارکردها و توانایی های جدید، دارای انواع مختلفی بوده که هر کدام می توانند در مکان خاصی مفید واقع شوند. برخی از مدل های دارای قابلیت دید در شب هستند که می توانند تصاویر واضحی را حتی در تاریک ترین محیط یا در شب تولید کنند. مدل ها دیگر به گونه ای طراحی شده اند که وقتی حرکتی را شناسایی کنند فعال شده و بلافاصله پرسنل مسئول را با هشدار آگاه می کنند.
شناسایی نیازهای امنیتی یک کارگاه ساختمانی بسیار مهم است و باید یک طرح امنیتی قوی برای آن تهیه کرد. انتخاب بهترین نوع و مدل از دوربین های مداربسته تضمین می کند که مکان در برابر وقوع جرم ایمن بوده و کارگران مشغول در کارگاه از ایمنی کافی برخوردار هستند و وظایف خود را انجام می دهند.
مزایای نصب دوربین مداربسته در کارگاه ساختمانی
همانطور که در بالا گفته شد، نصب دوربین مداربسته در کارگاه ساختمانی می تواند مزایای بی نظیری برای آن محل ایجاد کند. برخی از این مزایا آشکار بوده و برخی دیگر کاملا منحصر به فرد هستند و موقعیت های جدیدی برای محافظت از کارگاه و کارگران فراهم می کنند. نصب دوربین مداربسته در کارگاه ساختمانی دارای مزایای زیر است.
دور نگه داشتن سارقان و خرابکاران
شاید یکی از مهم ترین مزایایی که دوربین های مداربسته برای یک کارگاه ساختمانی دارند، توانایی آنها در جلوگیری از وقوع جرم است. چون همیشه ثابت شده است که مجرمان آسیب پذیرترین و ساده ترین مکان ها را هدف قرار می دهند. این موضوع در مورد خرابکارها هم صدق می کند.
وجود دوربین های مداربسته در کارگاه ساختمانی می تواند به عنوان یک عامل بازدارنده قدرتمند عمل کرده و مجرمان نمی توانند به هدف خود برسند. اگر دوربین مداربسته در محل نصب شده باشد، طبق بررسی ها ?? درصد از مجرمان مکان دیگری را انتخاب می کنند و همین یعنی قدرت بازدارندگی دوربین های امنیتی.
نظارت مداوم
دوربین های مداربسته مدرن به کاربران توانایی انتخاب نحوه و زمان شروع ضبط ویدیو را می دهند. می توان دوربین های تحت شبکه را به گونه ای تنظیم کرد که بیست و چهار ساعت شبانه روز به ضبط تصاویر مشغول بوده و آنها را به یک دستگاه ذخیره یا فضای ابری ارسال کند. اگر می خواهید در فضای ذخیره صرفه جویی کنید، می توانید آنها را به گونه ای تنظیم کنید که تنها وقتی حرکتی را شناسایی کردند فعال شده و شروع به ضبط کنند. این قابلیت به کاربران امکان تغییر تنظیمات دوربین ها را بر اساس محیط می دهد و می توانند بیشترین پوشش دهی را در زمان نیاز داشته باشند.
ایجاد شواهد مفید از مسئولیت و وقوع جرم
نصب دوربین های مداربسته در کارگاه ساختمانی می تواند شواهد مفیدی را از وقوع جرم یا حادثه ارائه دهد. این ویدیوها در آینده می توانند در شناسایی افراد خاطی و مجرم کمک کرده و راه اجرای قانون و تعقیب مجرمان را هموارتر سازد. با استفاده از این شواهد می توان اموال به سرقت رفته را بازگرداند و در عین حال از وقوع جرم توسط سایر مجرمان جلوگیری کرد.
به دنبال وقوع یک حادثه در کارگاه، ویدیوهای با کیفیت (مانند دوربین مداربسته ? مگاپیکسل) می توانند به کمک شرکت های بیمه آمده تا شرایط پیرامون حادثه را بررسی و میزان مسئولیت را مشخص کنند. محافظت از کارگاه در برابر پرونده های جعلی و بدهی ها، یکی از جنبه های مهم برای تضمین موفقیت یک پروژه ساختمانی است.
تطبیق دوربین ها یا پیشرفت پروژه
کارگاه های ساختمانی دائما در حال تغییر و تکمیل شدن هستند و هم زمان با این تغییرات، نقاط آسیب پذیر از لحاظ امنیتی هم تغییر می کند. خوشبختانه دوربین های مدرن می توانند به راحتی از نصب درآمده و دوباره در محل جدیدی نصب شوند تا پوشش کامل بر محیط ایجاد شود. مهم نیست محیط کارگاه ساختمانی چگونه باشد، دوربین های مداربسته جدید (دوربین مداربسته صنعتی) می توانند پوشش همه جانبه و روشی قدرتمند و محافظتی در برابر جرم ارائه دهند.
نتیجه گیری
استفاده از دوربین های مداربسته در کارگاه های ساختمانی می تواند امنیت آن کارگاه را به ارمغان بیاورد . در این مقاله به مواردی همچون کنترل حفظ ایمنی و امنیت کارگران و افرادی که در کارگاه حضور دارند و یا پیشگیری از وقوع سرقت و خرابکاری توسط دوربین مداربسته اشاره شد .
شایان ذکر است در صورت وقوع سرقت و یا خرابکاری، از طریق تصاویر ضبط شده توسط دوربین های مداربسته می توان جرم را پیگیری نمود تا افراد خرابکار و مجرم شناسایی شوند .
https://www.pedicure.com/activity/p/444039/
https://www.bloglovin.com/@seomypassion12/10324095
https://reda.sa/activity/p/925007/
در این مقاله به نقش مهم فایروال ها در امنیت و همچنین مزایای آن خواهیم پرداخت. با پیشروی بیشتر دنیای تجارت به سمت دیجیتالی شدن، تمرکز سازمان های آینده نگر بر امنیت سیستم های خود در برابر تهدیدات، یک ضرورت به شمار می آید. یکی از روش های رسیدن به این امنیت که از اوایل دهه 1980 به کار گرفته می شود، استفاده از فایروال ها میباشد.
دیهی است به مرور زمان و با پیشرفت حملات، روش هایی که سازمان ها به منظور محافظت از تجارت خود در پیش می گیرند نیز می بایست تغییر کرده و به روز شوند. قابل ذکراست که Next Generation Firewalls یا همان NGFW ها که در دنیای دیجیتالی امروز، به عنوان جدیدترین روش به منظور محافظت از بیزینس ارائه شده، قادر است با ادغام برترین بخش های تکنولوژی گذشته با فناوری های روز دنیا، عملکردی بهینه در حوزه امنیت ارائه کند.
بیشتر بخوانید : معرفی فایروال های امنیتی فورتی نت مناسب با شرکت و کسب و کار سازمانی شما
آگاهی و شناخت از فایروال ، نخستین گام در راستای رشد سالم و ایمن کسب و کار و تجارت شما در عصر دیجیتالی محسوب می شود. حتی اکر بخش کوچکی از تجارت شما بر تکنولوژی و شبکه متکی باشد، باز هم رعایت ، یک امر مهم به حساب می آید. در صورت بروز تهدیدات، بدافزارها (malware) و هکرهایی که سعی بر دسترسی به داده ها و سیستم های شما دارند، این فایروال است که نقش اولین خط دفاعی را ایفا می کند. از این جا می توان به اهمیت فوق العاده آن پی برد.
نظارت بر ترافیک شبکه یکی از مهم ترین مزایای امنیتی firewallها می باشد. قابل ذکر است داده های ورودی و خروجی از سیستم های سازمان، قادر به ایجاد فرصت هایی برای تهدید و به خطر انداختن عملکرد سازمان هامی باشند. حال فایروال ها با قدرت نظارت و پردازش ترافیک شبکه و با کمک قوانین و فیلترهای از پیش تعیین شده، اقدامات امنیتی را انجام می دهند. در ضمن شما می توانید با کمک یک تیم IT مجرب، سطح محافظت از سیستم های خود بر اساس دیتای ورودی و خروجی از فاایروال را مدیریت نمایید.
هیچ تهدیدی نمی تواند سریع تر و سخت از حملات ویروسی، منجر به بروز مشکل و از کار افتادگی عملکرد دیجیتالی گردد. روزانه صدها هزار تهدید جدید گسترش می یابد، از این رو یک سیستم دفاعی به منظور برقراری محافظت از داده ها، بسیار مهم و حیاتی می باشد. یکی از مشهودترین مزایای فایروال ها، قابلیت کنترل و نظارت بر نقاط ورودی سیستم ها جهت جلوگیری از حملات ویروسی می باشد. هزینه خسارات ناشی از حملات ویروسی بسته به نوع آن ویروس ، معمولا بسیار بالا خواهد بود.
متاسفانه با پیشرفت روند مشاغل به سمت دیجیتالی شدن، شاهد فعالیت بیشتر مهاجمان و هکرها می باشیم. از طرفی با افزایش ، فایروال ها اهمیت فوق العاده ای پیدا می کنند، زیرا فایروال ها قادر هستند به بهترین شکل ممکن مانع از دسترسی های غیرمجاز به داده ها، ایمیل ها، سیستم ها و غیره گردند. حتی می توان گفت یک فایروال (firewall) می تواند فعالیت های هکرها را به طور کامل مسدود نموده و یا مانع آن ها در انتخاب یک هدف در دسترس تر گردد.
در این دنیای داده محور، بزرگ ترین مزیت مورد نیاز، متوقف ساختن جاسوس افزارها (spyware) می باشد تا امکان دسترسی به سیستم ها را مسدود نمایند. با پیچیده تر شدن و غیر قابل نفوذتر شدن سیستم ها، نقاط ورودی برای مجرمان سایبری به منظور دسترسی به داده ها نیز افزایش می یابد. یکی از رایج ترین روش هایی که افراد غیر مجاز به منظور دسترسی به داده ها استفاده می کنند، به کارگیری spywareها (جاسوس افزار) و malwareها (بدافزارها) می باشد. به طور کلی این نرم افزارهای مخرب با هدف ورود به سیستم سازمان ها، کنترل رایانه ها و همچنین سرقت داده ها طراحی شده اند. لازم به یادآوری است که فایروال ها در مسدود کردن این نرم افزارهای مخرب، کمک شایانی می نماید.
یکی از مزایای اساسی استفاده از فایروال ها، حفظ حریم خصوصی می باشد. هر سازمانی با کمک فایروال قادر به ایمن نگه داشتن داده های خود و مشتریان و در نتیجه جلب اعتماد آن ها می باشد. بدیهی است تا زمانی که روش های بسیاری برای جلوگیری از نفوذ در دسترس می باشد، از دست دادن داده ها یک سهل انگاری بزرگ به شمار می رود. به علاوه، از سیستم های به روز data-protection می توان به عنوان یک مزیت رقابتی در فروش برای مشتریان استفاده کرد. از این مزیت بزرگ می توان در راستای افزایش داده های مهم و حیاتی استفاده نمود.
متاسفانه راه حل های سنتی دارای محدودیت ها و اشکالاتی بودند. این امکان وجود دارد که این ایرادات و اشکالات فایروال های سنتی را به خطر بیاندازند و همچنین باعث بروز مشکلاتی در منابع امنیت سازمانی می گردند. اگرچه در اکثر مواقع بودن فایروال های سنتی بهتر از نبودن آن ها است، ولی باید مواردی مانند فشار وارده بر تیم IT، سرعت شبکه و بودجه امنیت دیجیتال را نیز محاسبه نمود.
یکی از معایب فایروال های ابتدایی این است که قدرت پردازش و بازرسی دقیق را نسبت به NGFW در استفاده از برنامه ها (application)وجود ندارد. لازم به ذکر است NGFW این امکان را به کاربران می دهد که برنامه های در حال استفاده در شبکه را مشاهده نمایند و همچنین امکان کنترل آن برنامه ها و محدود کردن استفاده از آن ها را نیز فراهم می کند. اما انعطاف پذیری در کنترل برنامه ها توسط فایروال های سنتی امکان پذیر نمی باشد.
بسیاری از فایروال های ابتدایی در بخش دارای محدودیت های فراوانی هستند که این امر منجر به افزایش ترافیک و در نهایت پایین آمدن سرعت شبکه و همچنین افزایش هزینه ها خواهد شد. در ضمن برای عملیاتی که نیاز به مقیاس پذیری دارند، Policy ها و پروتکل های امنیتی دیگری اضافه می شود که این امر را نمی توان ایده آل دانست.
·
بسیاری از فایروال های سنتی قادر نیستند خود را با بخش های در حال تغییر سیستم و عملکردهای سازمانی تطبیق دهند. بنابراین به مدیریت و نگهداری گسترده نیاز دارند و در تلاش هستند که خود را با فضای ابری تطبیق دهند.
به علاوه، مدیریت قوانین و سیاست های اجرا شده در یک شبکه اصلی می تواند خسته کننده باشد و در نتیجه باعث شود به بخش های فناوری اطلاعات فشار وارد شود. این امر باعث به وجود آمدن راه هایی جهت نفوذ و همچنین محدودیت های عملکردی می گردد.
چشم اندازهای امنیتی همواره با ظهور تهدیدات جدید در حال تغییر است. تقریبا غیر ممکن است که بتوان بدون ایجاد تغییرات و اعمال محدودیت های سنگین بر روی توانایی های تیم یا بیزینس، به ایجاد محافظت موثر دست یافت. از طرفی نصب مجدد برنامه های محافظتی جدید در هر سیستم، علاوه بر این که هزینه بالایی دارد، وقت گیر است و همچنین با سیستم های محافظتی منسوخ و ناقص خود، فرصت هایی را برای آسیب پذیری ایجاد می کند.